25.4.06

Onnistunut syntymäpäivälahja

Kummityttöni täyttää tänään 11 vuotta. Jo jonkun vuoden päässäni on muhinut ajatus aika mielettömästä lahjasta ja nyt koin tytön tulleen riittävän vanhaksi.

Marihan asuu suunnilleeen toisella puolen Suomea, välimatkaa meillä on noin 800 km. Tästä syystä en ole koskaan voinut paljoa viettää Marin kanssa aikaa, mutta nyt otan vahingon takaisin.

Kutsuin Marin noin viikoksi etelään. Käymme Helsingissä Lintsillä ja Korkeasaaressa, Turussa linnassa ja käsityöläismuseossa, saariston rengaskierroksella, Raumalla... Tyttö ei ole koskaan esim. Helsingissä käynyt, joten jo se on aivan uskomaton elämys. Saati se, että tulemme käyttämään metroa ja ratikkaa (tosin syy on siinä, ettei mua saa kovin helposti Helsingin keskustaan autolla).

Tyttö ei alkuun kunnolla sisäistänyt edes mitä sanoin. "Ai" kuului ensin hyvin neutraalilla sävyllä. Mutta kohta alkoi riemu pulppuamaan. Nyt luulen, että Mari odottaa matkaansa yhtä paljon kuin minä odotan Maria tänne. Mutta ihme saa tapahtua, jos toiste onnistun keksimään Marille toista yhtä unohtumatonta lahjaa.

Kuva: http://www.korkeasaari.org/images/apina.jpg

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mita olin etsimassa, kiitos