24.4.06

Oodi parvekelaseille

Kuten moni teistä tietää, olen muuttanut alkuvuodesta. Ja kaikki täällä käyneet myös tietävät, että minulla on parveke, ensimmäinen elämässäni.

Kun tuo kevät nyt on alkanut tosissaan tehdä tuloaan, minullekin on tullut sellainen olo, että haluan parvekkeelle. Olen sitä kyllä katsellut, että hiukan tomuiselta tuo näyttää, vaan...

Moppasin kerran. Moppasin toisen kerran. Moppasin kolmannen kerran. Ja edelleen sormeni tulevat harmaiksi, kun pyyhkäisen kuivaa lattiaa! Edellinen asukas-mokoma ei ole varmaan siivonnut parveketta kertaakaan parvekeremontin jälkeen ja nyt tuolla on monen vuoden katupölyt ja siitepölyt, osa kiinni pinttyneinä.

Seuraavaksi otan jo juuriharjan ja myrkyt käyttöön. Jos omat myrkyt ei riitä, pitänee mennä jonnekin siivousmyrkkykauppaan ostamaan tujumpia tökömenttejä. Tai ostaa uusi maali lattiaan. Mutta ennen lattian täyttä puhdistumista aion mopata seiniltäkin pölyt pois. Vaakasuorien lautojen yläreunat ovat aivan harmaana mistä-lie möhnästä.

Tämän viikon urakkani ovat siis parveke puhtaaksi, hääkolttu valmiiksi ja uusien ekaluokkalaisten tutustuttaminen koulunkäyntiin. Vappuna voin sitten ostaa parvekekalusteet ja ensi viikolla aloittaa parvekkeen sisustaminen. Voi kun niitä kukkia jo voisi laittaa ulos...

Ps. Kuva ei ole parvekkeeltani, koska minä, kamerani ja tietokoneeni emme ole samalla aaltopituudella. Syytän jälkimmäisiä osapuolia.

Kuva: http://www.asuntotieto.com/70000i_Puutarhatieto/70000i_Pioni/Pioni04/Kuvat/1-Parveke/valmis1.jpg

2 kommenttia:

Kati Veijonaho kirjoitti...

Ilon kiljahdus! Vanha kunnon Super-10 ja juuriharja paljastivat lattian oikean värin: se ei olekaan siniharmaa, vaan vaaleansininen.

MissTii kirjoitti...

Hei! En löytänyt blogiasi blogilistalta, mutta jään innokkaana odottamaan, minkälaisia parvekeinnovaatioita löytyy. Vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Elämäntilanteeni on kai vähän samanlainen, itsekin vasta valmistuin, tosin eri alan koulusta mutta kuitenkin =)