2.5.06

Kysy mitä tahansa

HAASTE: Kysy minulta kuusi kysymystä. Ei seitsemän tai viisi, vaan kuusi. Sillä ei ole väliä, kuinka turhia tai omituisia kysymykset ovat - kysy ne joka tapauksessa. Liitä tämä sen jälkeen omaan päiväkirjaasi ja katso, mitä sinulta kysytään.

Minä sain tämän Sakelta, häntä siis kiittäkää. Muutin tämän ansiosta myös asetuksiani ja minulle voi vastata jatkossa kuka tahansa, olit sitten bloggerin jäsen tai et.

Jaa että mitä kysyä? No se on sinun ongelmasi.

Kuva: http://www.leonardodavinci.fi/foto/kysymysmerkit.jpg

7 kommenttia:

Jamo kirjoitti...

Laitanpa samat kysymykset jotka just laitoin Sakelle.

Kerran saa kysyä mitä tahansa niin pistän kuusi kinkkistä kysymystä:
1. Mikä on elämän tarkoitus?
2. (Kerro) jokin unelmasi?
3. Unelma-ammattisi?
4. Mikä on mielestäsi hyvä/riittävä kuukausipalkka?
5. Miksi maailmassa on vääryyttä/kurjuutta?
6. Uskotko Jumalaan ja miksi?

Siinäs mietit ;)

Peter kirjoitti...

Nyt kun tänne pääsevät blogittomatkin, niin tässäpä muutama peruskysymys iltojesi ratoksi..

1. Millaista kirjaa et ikinä laittaisi kirjahyllyysi?
2. Mikä saa sinut antamaan jälki-istuntoa?
3. Miksi et ole vielä kirjoittanut kirjaa?
4. Mikä on sisäinen teemalaulusi?
5. Mikä on pahin mokasi?
6. Miten kellut?

Aurinkoista toukokuuta! =)

Outi Veijonaho kirjoitti...

Ettei tekeminen lopu kesken:

1. Miksi pallo on pyöreä?
2. Voiko muna opettaa kanaa?
3. Veeti käski kysyä: Kuka on sinun suosikki siskonpoikasi?
4. Mikä on se sanonnan 'yks hailee'?
5. Millainen on tärpästikkeli?
6. Kenet ottaisit kaveriksesi avaruuteen ("autiolle saarelle" on kulunut loppuun)?

Kati Veijonaho kirjoitti...

Jarmo
1. Olla onnellinen ja koittaa elää niin, että muutkin voisivat olla onnellisia.
2. Haluaisin elää jatkossakin niin, etten joudu liiemmälti tekemisiäni katumaan. Enkä haluaisi elää yksin...
3. Ylläri-pylläri: ope pienimmille koululaisille kyläkoulussa! Kuulostaako tutulta?
4. Riittävä on sellainen, että vuokran/asumiskulujen ja muiden kiinteiden laskujen (puhelin, sähkö, netti, vesi) jälkeen käteen jää 200 kuussa. Hyvä on sitten, kun noiden jälkeen käteen jää yli 600.
5. Koska ihmiset eivät vieläkään ole sisäistäneet kultaista sääntöä: tee lähimmäisellesi se, mitä haluaisit itsellesi tehtävän. Ihmiset vastaavat liian usein pahaan pahalla ja kostavat loputtomasti sen sijaan, että pyrkisivät huomioimaan elämässään itsensä lisäksi muut ihmiset.
6. Uskon. En usko Raamatun Jumalaan kirjaimellisesti, mutta tunnustan Raamatun hengen. Uskon kiitokseen ja anteeksiantoon, armolliseen ja hyvään Jumalaan, jolle saan olla kiitollinen elämästäni kokonaisuudessaan. En osaa sanoa, mikä uskonto on eniten oikeassa, vaan uskon, että kaikki uskonnot ovat saman jumaluuden ilmentymiä erilaisissa kulttuureissa.

Vaikka uskon evoluutioon ja alkuräjähdykseen, minun järkeni ei riitä käsittämään, mistä sitten bb sai alkunsa. Jos taas maailmankaikkeus on syklinen, mistä on saanut alkunsa se ihan ensimmäinen bb? Minusta alkuräjähdysteoria ei aukottomasti sulje jumaluuden olemassaoloa pois.

Peter
1. Kirjaa, joka halveeraisi jotain ihmisryhmää.
2. Ehdottoman säännön rikkominen tai toistuvat pikkurikkeet. Kiusaamisen en usko poistuvan jälkkäreillä, se vaatii keskustelua.
3. Ei kiinnosta, en viitsi ja ei ole tullut mieleenkään. Ja tulisi liikaa takkiin, kun ei sitä hankkisi kuin sukulaiset ja lähimmät kaverit, jotka eivät kehtaisi olla hankkimatta.
4. "Kas auringon | taivaalle on | maalannut pikkuinen poika..." Laulu maailmanrauhasta ja paremmasta huomisesta.
5. Luuletko, että kerron ;) No ei sentään. En ole tehnyt mitään ääliömokaa koskaan, sellaisia pieniä tavallisia vain, joita jokaisen elämään mahtuu paljon.
6. Huonosti *nauraa*

Outi
1. Jotta lapsella olisi jotain ihmeteltävää siinä, miten jokin kappale voi näyttää samalta ihan joka puolelta.
2. Taatusti! Elämän alulla on niin paljon ihmeteltävää maailmassa, että kanakin oppii siinä ohessa havainnoimaan ympäristöään aivan uudella tavalla. Ja havainnoidessaan oppii aina uutta.
3. No tietty maailman ihanin Veeti! Hali-pus-nenutus ja kutitus jalkapohjiin, päristys massulle ja liinaleikki kasvoille!
4. No hailee on tietty sellainen mitätön tuhahdus-hengitys.
5. Se on sisältä pehmeä, mutta sen pinnalla on tahmää ja klähmää ja hiukan piikkejäkin ja sillä voi syödä ja lapioida ja heitää vesilintua *nyökyttää vakavana*
6. Minä haluan pysyä maassa! Minä poksahtaisin ilman sukuani ja lähimpiä ystäviäni/kavereitani. Käyttäisin jotain tietokoneen pakkausohjelmaa ja ottaisin kaikki mukaani salaa ja avaruudessa de-zippaisin teidät ihan vaan avaruusinsinöörien kiusaksi.

Saku kirjoitti...

1. Pidätkö uimisesta?

2. Kenet tunnetun henkilön haluaisit mieluiten ystäväksesi ja miksi (ja nyt on pakko valita joku)?

3. Milloin ihminen on onnellinen?

4. Miten isomahainen mies voi olla seksikäs?

5. Miten usein luet runoja?

6. Mikä on kivoin asia kodissasi?

Ilja Suvanto kirjoitti...

En kysy mitään, mutta kiitän asetusten muuttamisesta. Nyt myös WordPressin käyttäjät pääsevät tänne kommentoimaan.

Kati Veijonaho kirjoitti...

Sakke
1. Vaikea muotoilla. Toisaalta ja toisaalta. Minä hiukan pelkään vettä, mutta haluaisin osata uida, mutta se tuskin on mahdollista niin kauan kuin en ole sinut veden kanssa. Uiminen turvallisen tuntuisissa olosuhteissa (=maks. hartiansyvyisessä vedessä) on hauskaa ja mukavaa liikuntaa.
2. Yhdysvaltain kulloisenkin presidentin. Em. maan pressalla on hirvittävästi valtaa koko maailmanlaajuisesti, mutta tuntuu, että kovin monelta on humaanit tai kestävät arvot päässeet unohtumaan. Haluaisin keskustella ystäväni kanssa toisten ihmisten huomioonottamisesta sekä siitä, ettei pahaa tulisi aina vastata pahalla. Ystäväni tekisi toki oman työnsä, mutta voisin ainakin yrittää muuttaa tätä maailmaa himpun humaanimpaan suuntaan.
3. Ihminen on onnellinen, kun se tuntee olonsa hyväksi. Sen voi saada aikaan ystävän hymy tai sana, hauska sattumus, oma tai läheisen onnistuminen, iloinen ilme vastaantulijan kasvoilla, kevään ensimmäinen valkovuokko... Ei ne suuret surut, vaan pienet ilot.
4. Jos mies on tasaisen iso. Jos se tukevuus on vain ja ainoastaan vyötäröllä tai sitä on kohtuuttoman paljon muuhun kehoon nähden vyötäröllä, saa miehen sanat ja teot olla vallan ylivertaisia, että näkisin miehen seksikkääksi. Mutta jos mies on sellainen nallekarhumainen, jolla on tasaisesti hieman ylimääräistä koko keholla ja sopivan pyöreä maha siihen koko kokonaisuuteen, voi mies olla ihan sellaisenaankin aika namu. Tosin siinäkin kohtaa sillä muulla on enemmän merkitystä kuin ulkonäöllä. Seksikkyys on enemmän kemiaa kuin fysiikkaa.
5. Aika harvoin tulee luettua varsinaisia runoja. Sopivassa mielentilassa voin kyllä ahmiakin. Rakastan kielellä tai mielikuvilla leikitteleviä, hoksottimia vaativia runoja. Niiden ei aina tarvitse olla edes runoja, vaan kirjallisia ajatuksia (Lokki Joonatan). Jos laulut otetaan mukaan luen paljonkin (tai siis laulan).
6. Vaikea valinta. Joko tuo elämäni eka, oikea parveke tai huonekaluista se kaikkein tärkein hyvinvoinnilleni: sänky. Piti oikein kiertää asunto ja ihmetellä ja se ihanin asia löytyi: Veetin tekemä kortti jääkaappini ovessa.