16.5.06

Myydään: 29 aamukampaa

Tai jos olen ihan rehellinen, niin vain 24. Eli kaikkien koulumme 3.-6. luokkalaisten aamukammat. Ei niillä sellaisia oikeasti ole, mutta kyllä ne alkaa penkkiin teipattavia olemaan. Tai turvavöillä penkkiin kiinni ja teippiä suun eteen.

Siis ihan suoraan sanottuna, meinasi tänään palaa hihat isojen kanssa. Oma luokka jo oli kolmostensa osalta silkkaa hyssyttelemistä, mutta kaksi viimeistä tuntia englantia ensin kolmenelosille ja sitten vielä kuutosille. Voi. Tuska. Varsinkin isoimmat - reppanat - ovat jo kovin gonahtaneita, eivätkä vielä ole hoksanneet, että pelkkää peruskouluakin heillä on jäljellä kolme vuotta ja muut päälle. Että korkeintaan puoliväli on käsillä. Muut sentään saa vielä nuhdesaarnalla kuriin, mutta kuutoset saivat jo kotiin viestin rauhattomuudesta. Toivon, ettei tartte alkaa heitä sentään istuttamaan perjantai-iltapäivällä harjoittelemassa työrauhan kunnioittamista.

Taitaa tämän ope-paran hermot olla koetuksella seuraavan kahden ja puolen viikon aikana. Ja viimeistään sen jälkeen mulla on sellainen olo, että olen lomani ansainnut. Tosin se olo on jo nyt.

Kuva: http://www.sillyjokes.co.uk/images/wacky/props/giant-comb.jpg

1 kommentti:

Suvi kirjoitti...

Mulle yks :) Ah, opettajan hommassa on omat hyvät puolensakin :) Ihuna kesäloma <3 Vaikka eihän se kuulemma pelkkää lomaa ole :P Mutta koita jaksaa niiden penskojen kanssa :) Ja Kutosista pääset sitten keväällä eroon ;) Varmaankin haikeuden vallitessa tosin :)

Heh, en voinu olla huomaamatta, että meillä on sama template, mut ei anneta sen haitata :)

Hyvää kevättä! :)