29.5.06

Vaali-fiiliksen heräämistä

Mielenkiintoista. Jaa mikä? No vaalityö. Tähän saakka olen lähinnä ollut mukana ylioppilaskunnan edustajistovaaleissa sekä enemmän tai vähemmän seurannut sivusta vaalijärjestelyjä Turussa. No nyt kun olen paluumuuttaja, Satakunnan demaripiiri otti minut suoraan hoteisiinsa ja nimitti minut eduskuntavaalityöryhmään.

Ensimmäisen kokouksen missasin aivan omasta syystäni, kun olin merkinnyt ajan väärin kalenteriini. Tänään ryhmä kokoontui toisen kerran ja sangen mielenkiintoista oli tavata erilaisen taustan omaavia ihmisiä saman asian tiimoilta. Varmasti jokainen oppii tuollaisessa, jossa koitetaan ottaa huomioon mahdollisimman monenlaisia ihmisiä ja kun saman pyöreän pöydän ääressä on hyvin erilaisen taustan omaavia ihmisiä. Ja verrattuna opiskelijaporukassa toimimiseen on oikein kivaa, kun joukko on heterogeenisempi. Opiskeluajan oli mielekästä toimia muiden opiskelijoiden kanssa, vertaisryhmässä, mutta elämän muuttuessa myös intressit muutuvat. Syvin ihmisestä ei muutu, mutta sen toteuttamisen tavat muuttuvat.

Ps. Onnea henkilö Lusilasta, josta siskonikin jokin viikko sitten mainitsi. Olit 3 000:s lukijani.

2 kommenttia:

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Hyvä hyvä, että olet mukana tekemässä kamppista. Sulla on aivan varmasti paljon annettavaa:) Satakunta on tärkeä seutu meille.

Kati Veijonaho kirjoitti...

Ja aika haastavassa tilanteessa :S