28.5.06

Viikonlopun jälkeen

Viikonvaihde kului taas mukavasti ystävien kanssa. Perjantaina ajelin uutuuttaan kirkkaat lasit päässä Helsinkiin. Piti ihan pistää uudenkarheat aurinkolasit päähän, vaikka suurimman osaa matkasta satoi. Sakarin kanssa tutustuin hänen uusiin kotikulmiinsa ja sitten menimme keskustaan ihmettelemään Lordia. Laajensimme joukkoamme keskustassa ja pääsimme jonkinlaiselle paikalle katsomaan esiintyjiä. Aika kaukana olimme, mutta kuitenkin lähempänä kuin noin 75 000 muuta paikalla ollutta.

Hurjaa oli maalaisen katsella, kun kaupungista konsertin jälkeen poispäin meni raitiovanuja ja busseja niin täynnä, ettei keskimmäisten tarvinnut varmasti seisoa (turkulaisille vertauskohdaksi: ne olivat täydempiä kuin viimeinen yöbussi linjalla 36 talviyönä). Jos joku olisi huutanut, että nyt kaikki nojaa keskikaistan puolelle, niin varmasti olisivat kulkuvälineet kaatuneet. Jenni ja Aki kertoivat, että lähijunissa tunnelma oli ollut yhtä käsinkosketeltava. Ensin tungettiin vaunu niin täyteen kuin vain voi mahtua ja sitten vielä parikymmentä lisää, joten viimeiset olivat olleet jo hattuhyllyilläkin.

Lauantaina ostin lahjuksia erinäisille valmistuville ihmisille. Mokomatkin, onko pakko tehdä se samanaikaisesti. Ihan meinasi ideapankki mennä tyhjiin. Onneksi Idalta sain vielä tänään vinkin, mitä ostaa pienelle ihmiselle kastelahjaksi.

Lauantai-ilta kului rattoisasti Jennin ja Akin luona tupaantuliaisia viettäessä. Vielä kerran isännälle ja emännälle kiitos. Oli kiva myös tutustua Jennin ja Akin muihin kavereihin, nyt tietää paremmin, keistä he puhuvat.

Tänään ajelimme rankkojen sadekuurojen halki kotiin. Mutta-mutta, arvatkaas mitä, Johannes ja Ida? Täällä paistoi aurinko kun kotiuduin. Härpiti.

Kuva: http://www.tkukoulu.fi/tiimalasi/kuvat/MH/halsteri.jpg

Ei kommentteja: