16.6.06

Kameran mokoma

Kävin tänään valokuvausliikkeessä kamerani kanssa. Ei ollut mitään vikaa. Ei kaapelissa, ei kamerassa. Kotona olen asentanut ajuriohjelmat uusiksi: ei apua. Olen vaihtanut usb-porttia: ei apua. Olen testannut usb-portit muilla laitteilla: toimivat. Miksi ihmeessä yhtäkkiä koneeni ei huolikaan kameraani, sitä en voi käsittää. Helpotus kyllä oli, ettei kamerassa ole vikaa. Olisi se ollut kamalaa lähteä kesälomareissulle ilman kameraa. Tosin ongelmahan on vain kuvien ulosottamisessa, mutta muistikorttikin on vain rajallinen.

Kameraliikkeen pojan kanssa päädyimme siihen, että koitan asentaa koneeseeni uutta usb-porttia, minulla kun on ylimääräinen porttipari (älä kysy miksi!). Josko se auttaisi. Jos ei, vika on auttamatta koneessani ja pitää alkaa säästää uuteen koneeseen. Se tosin kuului ilmankin syksyn suunnitelmiin.

Tai sitten kilautan kaverille.

Kuva: http://www.office365.co.uk/im/pim/834271.jpg

3 kommenttia:

Jamo kirjoitti...

Ootko kattonu koneen kokoonpanosta (en muista ulkoo mistä löytyy XP-koneesta) et löytyykö kamera sieltä? Jos löytyy niin poista se sieltä ja asenna uusiks. Ja joskus kaikki kameraa varten asennetut ohjelmat pitää poistaa...nämä ongelmat on yleensä luokkaa testaa ja voita.

Kati Veijonaho kirjoitti...

Kilautin kaverille, se tulee huomenna kamerataistoon. Tai sunnuntaina tai maanantaina tai joskus. Mutta koitanpa tuota ensin itse, josko voinkin kertoa, että osasinpas ;)

Saku kirjoitti...

Kortinlukija tulee paljon halvemmaksi kuin uuden koneen tai kameran osto.