7.6.06

Korkeasaari on nähty ja käyty

Isomman kummipoikani Pekan (3v9kk) ja pikkusiskonsa Elinan (1v7kk) kanssa kävimme katsomassa eläimiä kesäloman kunniaksi. Pekka kovasti odotti näkevänsä vompatin ja kyllä me sitten "vompatin" näimmekin. Heti kissalaaksossa Pekka päätti, että manuli on vompatti ja sekin tarve tuli tyydytettyä. Sen jälkeen Pekka saattoikin keskittyä ihmettelemään leopardin syömistä, leijonan karjuntaa, paviaanien touhua, karhunpentuja... Pingviinejä Pekan piti kuvata kaverilleni, mutta niitä ei ollutkaan, mutta Pekka otti sitten kuvan alppikauriin sarvista. Minä en valitettavasti löytänyt edes sarvia kuvasta, löytyi vain lamppu.

Mutta oli aivan ihanaa viettää pitkästä aikaa aikaa Pekan ja Elinan kanssa. Niin vähän olen ehtinyt. Ja huomasin, että se oli Pekastakin tosi kivaa, sen verran hanakasti poika syliini viimeiseksi tuli, vielä kotonaankin. Elinakin ihmetteli eläimiä, mutta vielä enemmän kaikkia ihmisiä, joita Korkeasaaressa riitti.

Joka kerta näiden suvun pikkuihmisten kanssa aikaa viettäessä rakastun heihin yhä uudestaan. Tuntuu uskomattomalta, että Veetin syntyessä ei rakkauteni Pekkaan vähentynyt hitustakaan, vaikka Veeti anasti sydämestäni yhtä suuren osan. Ja aivan yhtä rakas on Elina. Ja lähes yhtä rakkaita ovat toistenkin serkkujeni lapset: Kasper, Anida, Julius ja Justus. Miten ihmeessä yhdestä sydämestä voikaan riittää rakkautta aina vaan lisää?

Ensimmäisenä kuva Pekan muka-vompatista, sitten muita päivän otuksia. Lisää kuvia löytyy Saken blogilta. Sakari oli lisäkäsiparina ja siitä hänelle kiitos. Olit suuri apu. Pekka vaan ei millään meinanut muistaa Sakarin nimeä ja Elinalle Sakari oli "-li".Korkeasaari on nähty ja käyty,|
jaloista tuntee, että on käyty. | Ihme on jos ei unesta täyty| pienet silmät ja pää.
Lähdettiin vaan, vaan, vaan|
uudestaan-taan-taan| Korkeasaa-saa-saarta| katselemaan-maan-maan.


Ei kommentteja: