13.6.06

Parveke valmis!

Ji-haa! Se on sitten valmis. Onhan se rakennusvalmis ollut jo vuosia, mutta nyt se on myös näköiseni, kun sain sinne istutettua kukatkin viimein. No yrtit kyllä puuttuvat edelleen ja herneiden tukilangat, mutta kunhan taviskauppaan ja lautakauppaan pääsen, nekin saan paikalleen.

Parvekkeellani on nyt vaaleanpunaista markettaa, matalaa, kerrottua neilikkaa sekä kahta mitä-lie aluskasvia. Toisessa on valkeat kukat ja pienet lehdet, toinen hohtaa hopealle ja tuntuu juorumaiselle. Menin sellaiselle torimyyjälle, joka vasta oli purkamassa autoaan ja kasveilla ei ollut vielä nimikylttejä. Oli muuten torin ainut mieskukkakauppias. Nuori ja ihan kivannäköinenkin ;) Mutta se ei ollut syy päätyä hänen myyntipöytäänsä (joskin se vaikutti myönteisesti ostokäytökseen), vaan se, että toisilla oli tarjota petuniaa, lobeliaa, ahkeraliisaa ja samettikukkaa. Miten mielikuvituksetonta!

Nyt lähden pyörälenkille saamaan aurinkoa. Päätän lenkin pulahtamalla Otanlahteen ja tulen kotiin suihkuun ja sen päälle jätski hienolla parvekkeellani. Kyllä lomalla on mukavaa!

Kuva: http://www.domus.fi/ikkunat_ja_ovet/ovet/parveke_puutarhaovet/
kuvat_parveke_puutarhaovet/parveke_puutarhaovet.jpg

1 kommentti:

Kati Veijonaho kirjoitti...

Pyörälenkin lopputulema: rusketuin, mutta en palanut. Rusketusta oli havaittavissa jo kotiin tullessa, mielenkiinnolla odotan, miltä aamulla näytän.

Ja RMJ:n festariaitauksia jo kovasti pystytetään. Hämmentävää.