2.6.06

Suvitunnelmia

Niin sekin päivä tuli. Viimeinen koulupäivä. Huomenna käymme vielä jakamassa todistukset ja syömässä jätskit koululla ja se siitä. Sormenikin alkavat taipua Suvivirteen.

Huomasin aamulla Turusta koululle ajaessani, että eihän mulla ole vaatteita huomiselle. Sellaisia arkista parempia, mutta ei juhlavia. Kesäksi omistan juhlavaatteet ja tavis-vaatteita. Siispä jouduin töistä tultuani kipittämään kiltisti kauppaan etsimään jotain fiksua päällepantavaa.

Ilmeisesti en vieläkään ole sinut kokoni kanssa. Tai sitten ostan liian harvoin vaatteita. Sillä taas otin sovituskoppiin vain liian suuria vaatteita ja sitten jouduin kiltisti pukemaan omat vaatteet takaisin päälle ja hakemaan pienempiä vaatteita sovitettavaksi. Vaikka tänä talvena on päässyt hiukan löysää muodostumaan, olen silti pienempi, millaisena itseäni pidän.

Ai löytyiko vaatteet? Juu, löysin pellavansinisen pellavamekon sekä luonnonvaalean, lyhythihaisen kietaisuneuleen. Neule oli ainut, joka edes jotenkin sopi hameen kanssa. Mutta muuten en siitä erityisemmin perusta. Joko siihen silmä tottuu, tai sitten kysäisen, sopisiko se Outille. Se on enemmän sen tyyliä.

Taas kerran saan olla nuori opettaja, jonka ei ole pakko jäykistellä jakkupuvussa, vaan joka saa tuoda nykyaikaa Suontaakse. Ilman jakkupukuakin voi olla siisti ja tyylikäs. Ja ilman jakkupukua saa näyttää itseltään.

Kuva: http://www.tts.fi/Eliaksenyrttitarha/Yrttitarha/kasvit/imagesc/pellava4c.jpg

1 kommentti:

Jussi Tolonen kirjoitti...

Hyvää kesälomaa!

Loma on open hommien paras puoli, vai mitä? ;)