25.7.06

Pilvessä

Sattuipa niin, että Raumalla, Pitsiviikon alussa kaksi lomatunnelmissa olevaa opettajaa kohtasi. Siinä illan hämärtyessä opettajaneitoset tajusivat olevansa aivan pilvessä... Ei, emme me Jennin kanssa mitään pahoja tehneet, kunhan tuli pilvi kaupunkiin. Tai sitten se oli merisumua, sillä usva oli hahtuvina sekä tuuli. Mutta sakeaa se oli ja se oli aivan kaikkialla, maasta alkaen.

Jenni siis kävi täällä. Oli ihanaa viettää aikaa hänen kanssaan. Jenni onkin ainoa ystäväni, jolla lomat ovat antaneet tänä kesänä myöden tulla tänne. Vaikka vähänpä muilla on lomia vielä ollutkaan. Kävimme katselemassa Pitsiviikon käsityönäyttelyitä, tutustumassa Olkiluodon uuteen vierailukeskukseen (suosittelen) ja tänään aamulla seurasimme vielä Rauman giälisen murrenäytelmän. Ajattelin, että sen päälle Jenni on jo sitä mieltä, että minä puhun hyvinkin suomea.

Illalla vielä piipahdin äitin synttäreillä. Veetikin siellä esitteli uutta hammastaan ja näytti, miten hän jo osaa ihan itse nousta tukea vasten seisomaan. Äiti täytti taas 25 vuotta, olisikohan ollut jo viimeinen kerta.

Ei kommentteja: