11.7.06

Tyypertynyt

Tiedättehän, että on erihintaisia autoja, että Lada on halvempi kuin Mersu. Ja varmaan tiedätte, että myös polkupyöriä on erihintaisia. Sanooko pyörämerkki Cannondale jotain?

Minulle sanoo. Aivain hirmuisen kallis pyörä, joka aina kootaan käyttäjäänsä varten. Hyvä Cannondale maksaa enemmän kuin autoni. Siis polkupyörien Ferrari. Tänään näin pihani pyörätelineessä Cannondalen, joka muistutti paljon tuota kuvan pyörää. Siis kuka muu on joskus nähnyt Cannondalen pyörätelineessä vääntämässä vanteitaan pilalle? Kaiken huippu tässä oli, että pyörä oli lukitsematon. (Muoks: Kävin tutkimassa hintoja. Näkemäni pyörä oli vaatimattomasti uutena 3500 euron arvoinen)

Melkein jäin seisomaan pyörän viereen vahtimaan, ettei kukaan varasta sitä. Jonkin aikaa sitä siinä silmät ymmyrkäisinä katselinkin, enkä meinannut osata lähteä. Mieleni teki koskeakin, sillä tuskin koskaan enää pääsen näin lähelle Cannondalea. Mutta lopulta päädyin, että kaipa omistaja tietää, mitä tekee ja jatkoin matkaani.

Kun palasin reilun tunnin päästä kotiin, ei Cannondalea enää näkynyt.

Kuva: http://www.losbike.org/pictures/new/01202000/cannondale.JPG

1 kommentti:

Jamo kirjoitti...

Anopin alakerrassa on kauppa jossa myydään Cannondaleja. Muistaakseni kaks kaveria on sieltä ostanu pyörän, mut en muista oliko ne Cannondaleja. Kyllä niitä liikkuu (enemmän ku Ferrareita) Suomessa.