23.8.06

On arkea elomme tää...

Aika kuluu kuin siivillä, kun on päivät koulussa. Tai töissä, miten sen nyt ottaa. Juuri tuossa hoksin, että olen autuaasti unohtanut mm. Jennin synttärit. Anteeksi Jenni, näin julkisestikin! Tosin kukapa sitä kauheasti haluaisi vanhenemistaan muistella.

Tämä viikko ollaan jo menty normaalilla lukujärjestyksellä. Moinen nukuttaa täydelliseen päivärytmittömyyteen tottunutta. Vaikka näyttää se lapsiakin iltapäivissä puuduttavan.

Niin ne kynät... Ei meillä ole niitä vieläkään. Kirjat on, mutta vihkoja, kumeja, lyijäreitä, liimaa, värikyniä, vahavärejä tms ei koulustamme löydy. Onneksi eskarilta jäi viime keväänä puuvärikynien pätkiä ja jonkun verran lyijykyniäkin löytyi jostain mystisestä piilosta. Mutta pyyhekumeja koulussamme on tasan 14, matematiikan vihkoja on liian vähän ja käsialavihkoja ei ole. Myöskään yhtään reissuvihkoa ei koulustamme löydy.

Opea suututtaa.

Kuva: http://www.siuntio.fi/perusturva/kuvat/paivahoito4.jpg

1 kommentti:

Ida kirjoitti...

Tässähän on kunnon "kovuutta koulutukseen" -meininki, niin kuin yksi työkaveri välillä toteaa. Tosin se taisi oppia sanonnan vasta armeijassa. No nuorena on hyvä vitsaa vääntää vai miten se meni... Ai niin ja anteeksi vaan Jenni kun en minäkään muistanut onnitella, vaikka oikein lähetit miulle syntymäaikasi päivää paria ennen :) Piti kyllä laittaa sähköinen kortti, mutta unohtu!