6.8.06

Ässä niinkuin Sampo

Kukapa ei olisi katsonut Ritari Ässää? Tai siis kukaan, jolla on ollut hiukankin järkeä päässään 1980-luvun puolivälissä. Käkkäräpää, joka joka jakson lopulla oli uuden kissan kanssa kuhertelemassa, tosin itse en sitä vielä silloin tajunnut, kun olin niin pieni.

Tänään näin ihan Kittin näköisen auton. Siis sen Ritari Ässän auton näköisen auton. Musta, kiiltävä ja aivan hirmuisen nopean näköinen. Vain ne punaiset ajatteluvalot nokalta puuttuivat eikä kuskina ollut Michael Knight alias David Hasselhoff.

Samalla reissua näin myös syksyn merkin. Ensimmäinen Sampo ajeli edelläni. Hiukan tuntui haikealta, että tämä kesä alkaa olla ohi. Ja kaupunki-ihmisille tiedoksi, että Sampo on leikkuupuimuri. Tai siis yksi leikkuupuimurimerkki ja Sampot ovat niitä keltaisia.

Vaan niin se kesä onkin jo lopuillaan. Opettajat alkavat viimeistään tällä viikolla virittäytyä koulutunnelmiin, sillä koulujen alkuun on enää viikko. Minä odotan ekaluokkalaisiani ja kakkosiani jo. Kiva nähdä, mitä kaikkea heille on tapahtunut kesän aikana. Toki jännittää, miten heidän koulutiensä lähtee käyntiin, mutta kyllä se siitä. Opetellaan yhdessä.

Mukavaa kesälomaviikkoa niille, joilla sellainen on ja työn iloa jo työhön palanneille. Ja opiskelijoille opiskeluintoa.

Kuvat: http://www.breakwell13.freeserve.co.uk/kitt_replica/about_kitt/kitt_front.jpg
http://www.putkilahti.net/kuva/0202/pic7-b.jpg

3 kommenttia:

Saku kirjoitti...

Ritari ässä oli oikeasti hyvä sarja, aina siihen saakka kunnes näin tämän videon. Sen jälkeen kikkarapää on tosiaan ollut vain pervo vanha setä.

Kati Veijonaho kirjoitti...

Aika karmea oli kyllä. Mutta jotenkin niin Hassehoff, niin Hasselhoff. Jossain vaiheessa kesää YleX:llä todettiin, että Hasselhoff on kovapalkkaisin mies, joka saa rahaa siitä, että se vetää vatsaa sisään sarjan ajan.

Veeti kirjoitti...

Moikka Umppari-Kumppari!

Minä näinkin mopon. Se se vasta jännä vehje on, usko pois. Polkupyöräkin on, mutta mopo vie kyllä voiton. Autot on ihan PLAAAH.

Veeti