26.8.06

Ystäväni, tuttavani...

Onpas tälle viikonlopulle osunut monta mukavaa kohtaamista. Ensin torstai-illalla soitteli entinen työkaveri ja kertoi olevansa Raumalla. Tavata emme ehtineet, mutta oli kiva, että hän kertoi täällä olevansa. Ehkä seuraavalla kertaa.

Perjantaina tapasin toisen entisen työkaverin. Minun pääni ei riitä meinaan ymmärtämään, miksi yhteydenpito mukaviin ihmisiin pitäisi lopettaa siksi, että alkuperäinen yhteinen tekijä (eli tässä tapauksessa työt) siirtyy historiaan. Kävimme mm. paikallisessa lastentavaraliikkeessä, jossa oli myynnissä maailman hellyyttävin suuri Ihaa, joka sanoi apeana halattaessa "Hello, I'm Eeyore" ja sen lisäksi oli joku muukin puheenparsi. Pitää käydä jossain vaiheessa ottamassa kuva siitä herttaisuudesta ja laittaa tänne teidän ihailtavaksenne. Siis en minä sitä tahallani rutistanut. Ihaa vaan sattui olemaan kainalossani, kun kurkottelin jotain muuta ja sitten se herkesi puhumaan. Kaverini tästä kateellisena rutisti sylissään olevaa valtavaa Nasua kuin ensiapukoulutuksessa Heimlichin otetta opetellessa, mutta Nasu pysyi vaiti.

Ja tänään lauantaina Ellu, Jussi ja Sakke poikkesivat matkalla Meri-Porin fetissibileisiin. Kiva oli nähdä heitä näin lyhyestikin. Itse päätin bileet skipata, kun aihe ei nyt ollut ihan ominta alaani. Muilla on hauskempaa, kun joukossa ei ole ketään, jonka ajasta kolme neljäsosaa kuluu silmien pyörittämiseen. Voimme jatkaa harjoituksia joskus myöhemmin toisella teemalla, tällä hetkellä omassa mielessäni pörrää muunmuassa vuosi 1987.

Kuva: http://koti.mbnet.fi/miwwa/images/ihaajapuh3.gif

Ei kommentteja: