12.9.06

Uusia tuulia

Viime keskiviikon jälkeen en ole saanut pöytäkonetta auki. Järkyttävää oli todeta, että nyt loppui yhteistyö. Alustava arvaus on, että emolevy paukahti. En siis ole vain itse diagnosoinut, samaa epäili enemmän koneiden sielunelämään perehtynyt ystävänikin.

Samaisen herrasmiehen suosiollisella avustuksella (eli konsultaatiolla) näpyttelen nyt ekaa postaustani kannettavallani. Hän siis antoi hyviä vinkkejä siihen, mikä ennalta valikoimistani vaihtoehdoista tuntui parhaalta. Kunhan joku minua viisaampi saapuu tänne, otan käyttöön myös langattoman verkon. Itse tutustun jossain vaiheessa myös ulkoiseen kovalevyyni, kunhan se saapuu Raumalle.

Nyt on siis noin tuhat osoitetta hukassa. Siis netissä. Kaikki kun oli vanhan koneen selaimen muistissa. Josko paljastuisi, että edes kovalevy on ok, jolloin saisin kaikki valokuvani ja tiedostoni ulos vanhasta ystävästäni...

1 kommentti:

Saku kirjoitti...

Kaikki kannattaa aina varmistaa joko polttamalla tai ulkoisella kovalevyllä. Vaikka sen tietää niin silti itsekään ei sitä aina tee.