2.10.06

Paluumuuttoa vai kotoutumista?

Ikuisesti tulen säilymään sydämessäni TYYläisenä ja minulla tulee olemaan ystäviä ja kavereita Turun ajoilta. Mutta tänään katkaisin taas yhden siteen Turkuun.

Viimeinen yhdistyksen jäsenyys Turkuun on ollut puolueosasto. Tänään sain vihdoin aikaan täyttää lanketin Satakunnan piiritoimistolla ja Liisa ystävällisenä ihmisenä lupasi sen postittaa Raumalle. Lanketilla vaihdoin puolueosastokseni Rauman työväenyhdistyksen vuosien TOSY:läisyyden jälkeen. Jos ihan rehellinen olen, niin en haikeutta tuntenut. Olen jo sen verran vahvasti siirtynyt Satakuntaan ja omaksunut melko epäopiskelijamaisen identiteetin, että aika oli kypsä. Vaikka kyllähän aina joskus olisi kiva olla opiskelija ja nukkua pitkään ja tehdä mitä huvittaa...

Mutta samalla voin todeta, että oli ihanaa olla pitkästä aikaa kokouksessa ja puhua isoista asioista ja todella käyttää aivojaan asioiden monipuoliseen pohtimiseen. Vaikka kyseessä on melko epämuodollinen kokoustilanne, on kuitenkin ihana huomata, miten kokouksissa on kaikkialla samat koodit, jos useammalla olisi asiaa: katsekontakti puheenjohtajaan ja sormi merkiksi puheenvuoropyynnöstä. Voi, miten minulla onkaan ollut näitä ikävä! Nyt pitää siis vaan odotella uuden puolueosastoni (kunhan ensin siis minut ottavat jäsenekseen) syyskokousta ja mennä sinne nauttimaan kokoustamisesta.

Blogimaailma on siitä mukava, että voi helposti seurata monien kaveritoverien ja muiden kaverien elämää ilman tuhatta ja yhtä sähköpostia. Nyt minua hiukan jännittää Arton puolesta, millainen on hänen uusi työnsä puoluetoimistolla. Katri on jo sopeutunut hyvin uudelle työmaalleen. Pärä pyrkii nyt Esan jälkeen SONK:in puheenjohtajaksi, tätäkin tulee olemaan mielenkiintoista seurata. Anu painiskelee itsensä ja valmistumisen parissa, samoin Hannaa uhkaa valmistuminen. Harvapa kaveritovereista enää vuoden päästä TOSY:n riveissä on.

1 kommentti:

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Niin se aika vaan kuluu..Yhdessä joskus kiinteästi toiminut porukka on hajonnut kuin varpusparvi. Menestystä kaikille! TOSY oli hyvä koti.