4.1.07

Kuumetta, kuumetta...

... Nimittäin asuntokuumetta. Auton ja tietokoneen yllättävien hankintojen rahanmenetykset alkavat olla pian kasassa. Ja taas uskaltaa alkaa suunnitella.

Huomenna on asuntonäyttö taloon(80 m2, 3h+k), joka ainakin netin ja välittäjältä saamieni pohjapiirrosten perusteella vastaisi tarpeisiini. Saisin työhuoneen, jossa voisi ompelukone olla siinä, missä sitä tarvitaan ja jossa voisi tehdä töitäkin ilman, että heti alkaisi ärsyttää kaikki levällään olevat paperit. Voisi sulkea oven sotkulle, jos tulee yllätysvieraita. Ja hintakin kohtuullinen.

Hassua ajatella, että vielä reipas vuosi sitten elelin 33 neliömetrin asunnossa (1h+ tk), tosin se oli pieni. Töiden alkamisen jälkeen se kävi auttamattoman pieneksi. Ja nyt tuntuu tämäkin (56 m2, 2h+k) liian pieneltä. Tosin ehkä osasyynä on se, että meitä asuu tässä kaksi. Vaikka ei tämä nyt lomallakaan ole liian suurelta tuntunut. Päinvastoin, on paremmin herännyt tajuamaan, että tässä on liian vähän huoneita/tilaa. Ei opet turhaan saa sitä työhuonevähennystä verotuksessa!

Kuva: http://images.google.fi/images?q=tbn:4h8q6_Adfi5FxM:http://www.solki.jyu.fi/opettaa/KOO-KIT
/Opiskelijatyot0203/kielenoppimisen_niksit/etusivu/kivatalo.gif

Ei kommentteja: