15.1.07

Palvelua?

Autoni oli toista kertaa huollossa sen jälkeen, kun se minulle tuli. Vein sen keskiviikkona liikkeeseen ja setä lupasi soitella, kun tietää rempan kestosta/auto on valmis. No tänään sitten itse soittelin sedälle ja auto olikin yllättäen valmis, eihän asiasta toki minulle tarvitse kertoa.

Ekalla kerralla olin valitellut jarruista ja olivat ne kuulemma putsanneet. Nyt valitin jarruista, kun ne vallan krohisivat, niinkuin loppuunkuluneet jarrupalat tuppaa krohnata. Nyt ne on kuulemma - yllätys, yllätys - putsattu. Ei muuten mitään, mutta olen antanut itselleni tietoon saattaa, että ne on muuten aikst loppu... Sähköpuolelta apukuskin penkinlämmitin ei toimi edelleenkään. Ei toisenkaan huoltokerran jälkeen. Tällä kertaa sentään oli lisäjarruvalon polttimo saanut pysyä paikoillaan.

Ja ne minulla huollon ajan käytössä olleet autot ovat luku sinänsä. Ekalla kertaa oli Ford Fiasco (tai taisi sen nimi hiukan erilainen olla). Pikkiriikkinen rämpylä, johon muunmuassa pääsi sisään vain apukuskin puolelta. Ohjaustehostimettomuus oli Rauman ja Suontaan välisellä pikkutiellä tuskallinen kokemus. Tällä kertaa käytössä oli Poloinen Volkkari, jonka kytkin oli todella kankea ja vaihdelaatikko nuuka kytkimelle. Auto alkoi "räpättää", kun nopeus nousi yli 70 km/h ja osia jäi käteen siellä sun täällä.

Kun aikanaan kävimme hakemassa auton liikkeestä, se oli turkasenmoisen lumikinoksen sisällä ja mitä tekivät myyjäsedät: joivat kahvia ikkunassa, kun me Elinan kanssa putsasimme auton 15 senttisen lumihangen alta tuiskussa. Tällä kerralla auto oli myös lumikasan sisällä. Ei siinä sinänsä mitään, mutta autossa oli avaimet virtalukossa, ilmeisesti olleet koko päivän! Uskomatonta!

Hyvä maine kiirii kauas, huono vielä kauemmaksi: karttakaa Raumalla Auto-Iiroa (Fordin jälleenmyyjä)!

Ps. Ilmeisesti autoni on erikoisvarusteltu. Ainakin netistä sai etsimällä etsiä autoni mallista autoa 5-ovisena. Hassua.

Kuva: http://motor.terra.es/addon/img/motor/5c3194hyunrenp.jpg

Ei kommentteja: