5.1.07

Suloinen sauna

Kävin sitä asuntoa katsomassa ja ihastuin. Välittäjän kanssa sovimme, että menen sunnuntaina uudestaan vahvistetuin joukoin. Ja jos luvan heiltä saan, niin...

Asunto oli kivassa kunnossa. Remontit oli tehty hyvin talon henkeä kunnioittaen. Yhden huoneen tapetit on jokseenkin hempeitä, mutta siis tosi vähällä pääsisi sisällä. Huoneita on kolme plus tietty (iso!) keittiö. Alustaan voisi rakentaa saunan ja takkahuoneen, kun aikaa ja rahaa on, samoin nykyiseen kylmävinttiin saisi huoneen... Pihanperäsauna on liki alkuperäisessä asussaan 1950-luvulta ihanine kapeine pystypaneleineen. Ja sinne tulee vain kylmä vesi, niinkuin pihanperäsaunaan kuuluukin.

Merenrantaan on matkaa alta 100 metriä ja olkkarista näkee talvella merelle. Kesällä edessä on noin 50 metriä liikaa pajua ja leppää. Mutta vähentää sitten samalla tuulta mereltä. Paritalon mieleiseni pää on se merenpuoleinen. RMJ-alue on ihan siinä tuntumassa, kuistilla voi siis kuunnella konsertit ilmaiseksi ;). Keskustaan matkaa tulee pari kilometriä, satamaan on muutama sata metriä.

Ei kommentteja: