20.2.07

Kodossa

Olen sitten tutustunut putkimieheenkin. Setä kävi laittamassa pattereitani paremmin lämmittävään tilaan. Nyt on enää keittiön patteri kylmä. se vaatisi hiukan isompaa huoltoa ja sama olisi syytä tehdä muillekin, sillä niissä vaiva on ajan kysymys.

Työhuoneessa on uusi työpöytä ja lipasto. Olkkarissa on uudet matot, samoin eteisissä ja silitysraudankuvan päällä. Huomenna menen verho-ostoksille ja sitten taas saakin ihmetellä, mikä seuraavaksi tekisi tästä vielä enemmän kotini.

Näkymät riveittäin: Vasemmalla näkymä eteisestä olkkariin ja oikealla eteisestä rappuun. Keittiöstä eteiseen (olohuone vasemmalla, oikealla edessä tuulikaappi ja takana raput ylös) ja kylppärin uusi patteri. Olkkarin kukkaikkuna ja näkymä eteisen ikkunasta merelle merelle.
6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on olohuoneessa lamppu, olen hakenut juuri tuollaista, mistä löysit ja mitä maksoi? Tuo jossa on säädettävät valoisuudet. Hieno.

Kati Veijonaho kirjoitti...

En osaa vastata kumpaankaan. Vanha joululahja.

Anonyymi kirjoitti...

Onko lampussa säätö jolla sen saa kirkaaksi ja himmeäksi; onko myös lukulampussa?
Jos on kysy siltä jolta sait lahjaki mistö noita saa, olen hakenut vaan ei löydy.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis koti sinulla muuten. Terv. se sama anonym:)
Lamppu vain kiinnitti huomion, eikö se ole sama kuin tämä:http://www.raumanlinna.fi/Default.aspx?id=299703

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin Prisman valikoimiin kyseinen, tai vastaava, lamppu kuuluu. Sekä yleisvalossa, että lukulampussa on portaaton säätö =)

Meri ei tainnut ihan näkyä tuosta eteisen ikkunasta.

Kati Veijonaho kirjoitti...

Lahjan antaja epäili sen ostaneensa aikanaan jostain satakuntalaisesta sähkö- ja valaisinliikkeestä, hintaa en kehdannut lahjan ollessa kyseessä kysyäkään.

Kyllä se meri siellä näkyy, puiden oksien lomasta ;)