16.4.07

Rengasjupakkaa vol.4

Noniin. Piti siis saada ne renkaat sieltä autoliikkeestä ulos keskiviikkona, viime viikolla. Vaan enpäs saanutkaan. Sain ne tänään. Ja kaikkien autoliikkeessä autoni kanssa asiointieni ja isän Laitilaan ajon jälkeen liike katsoi, että olisi ehkä kohtuullista kustantaa minulle molemmat sinne jättämäni renkaat, ei vain sitä puhjennutta. Olen samaa mieltä. Jos olisin ostaessani tiennyt, minkä murheenkryynin tuosta autosta sain, niin liikkeeseen olisi jäänyt, huolimatta kiireestä auton hankinnassa ja siitä, että auto miellytti silmää, omasi hyvän penkin sekä miellyttävän ohjauksen ja polkimet. Olisi sitä ehkä voinut enemmänkin katsella. Vaikka aika laajastihan minä kyllä liikkeeitä kiersin, kohtuulliseen yliannokseen saakka.

Mutta nyt autorumba on näillä näkymin päättymässä parin viikon päästä, jolloin joko saan edelliselle omistajalle jääneen vetokoukun tai tilaan uuden. Ja minä koitan ratissa vältellä kaiken maailman hulluja rekkakuskeja, jotka tulevat samalla kaistalla toisen rekan rinnalla vastaan tai kaheleita akkoja parkkipaikoilla tai pappoja maantiellä tai takseja, jotka hyökivätkolmion takaa syliin. Vaarallista on olla Raumalla.

Ps. Jos haluat iskaritestiin, tervetuloa Raumalle. Viime kesänä oikein koitin etsiä kaupunkia, jossa päällysteet olisi Raumaa surkeammassa kunnossa ja en löytänyt. Ja täällä ei ole vieläkään asvaltoitu mitään uusiksi...

Ei kommentteja: