18.10.07

Tuhlailua

Vai pesänrakennusta? Kuluvan viikon aikana meille on ilmestynyt uusi sohva, vaunut ja turvakaukalo. Suunnitteilla on ostaa eristysvilloja, lämmitysjuttuja, lattiapintoja ja seinämateriaaleja. Laattoja, vedeneristysmassaa, lumiesteitä ja liukuovia.

Sohva on aivan ihana! Nyt mahdumme molemmat sohvalle pötköttämään, siinä kun on elintasosiipi (eli vuodenkulmadivaani). Kävimme toista kuukautta sitten Jennin ja Akin luona koenukkumassa sohvan, joka ei ollut istuenkaan liian syvä ja nyt on sitten meilläkin kotimainen sohva, joka sopii meidän olohuoneeseemme. On meinaan sohvilla ja sohvilla eroa! Koeistuimme todella upottavia, todella kovia, todella korkeita, todella matalia ja älyttömän pitkäreitisille suunniteltuja sohvia. Ainoastaan kaksi oli istumasyvyydeltään hyviä. Hinta näillä oli liki sama ja kun näistä toinen oli etelä-espoolainen (lue: virolainen) ja toinen suomalainen, kallistuimme luonnollisesti kotimaisen. Pitäähän Kainuun onnetonta työllisyystilannetta tukea.

Jos joku on vailla hyväkuntoista, eläinpölytöntä, kahdenistuttavaa vihreää sohvaa, jossa on vuodelaatikollinen vuodemekanismi, kilauta.

Ei kommentteja: