21.11.07

DG: O47.0

"Ennen 37. raskausviikon loppua ilmenevät synnytykseen liittymättömät supistukset." Sairasloma 21.12. saakka.

No voi jes. Kyllä nyt tulee käymään aika pitkäksi. Lääkäri tuumasi, että töihin ei ole enää asiaa, joten mitäs nyt tekisi? Taitaa tulla hitaasti, mutta juurta jaksain valmisteltu joulu. Yksi askare päivässä ja siivoukset jää kuitenkin Juhalle. Leipomukset muuten valmiiksi, mutta piparienpaisto vasta Juhan tultua kotiin, kun kumartelu ei ole kivaa. Voikohan laatikoita pakastaa? Enpä olekaan ennen laatikoita tehnyt. Ja voi höh, maksalaatikkoa en saa syödä, en graavia kalaa enkä mätiäkään (tosin kun käsi-ihottumaa katsoo, niin kala lie muutenkin poissa laskuista). Onneksi loppuvuoteen liittyy monenlaista pikkupuuhaa, jotka ovat riittävän kevyitä ja ensi vuonna ollaankin jo niin pitkällä, ettei tartte varoa.

Seurakunnan perhekerhoon kävin jo ilmoittautumassa, etten vallan höpsähdä kotona homehtuessani. Kerran viikossa minulla on nyt mahdollisuus tavata muita aikuisia. Kaipa tämä tästä, kun olen saanut asian sulatettua. Nyt vaan tuntuu tympeälle.

2 kommenttia:

Jonne kirjoitti...

Itse kun jouduin melkein jo ihan alkumetreillä saikulle (siis K:ta odottaessani), niin minäpä kävin ostamassa lankaa ja virkkuukoukun ;) Olen aina inhonnut virkkaamista ja ollut siinä tosi surkea...mutta eipä kukaan usko että minulla on itse tehty hartiahuivi =) Monesti luin ohjetta uudelleen ja purkasin ja purkasin virkkuutani, mutta kuten sanottu lopussa kiitos. Joten jos aika alkaa tuntua pitkältä, suosittelen lämpimästi jonkun oikein haasteellisen puuhan aloittamista.

Niin ja tänne eksyin Eevan sivujen kautta :)

Katri Söder kirjoitti...

Älä turhaan stressaa joulusta. Laatikot ja piparit voi ostaa valmiina kaupasta, ja ovat varmasti ihan yhtä hyviä kuin itse tehdytkin. Tärkeintä on että pidät huolta itsestäsi ja lepäät, kyllä se joulu tulee vähemmilläkin valmisteluilla. Voimia ja jaksamista!