4.11.07

Helpottavaa

Viikko sitten suoritimme kokoontumisajot kaveriporukan kanssa Turussa. Ekaa kertaa näin koko porukkaa julkisesti raskaana ja voi että, miten jännitti! Ihan kamalasti pelkäsin, että kuinka porukka asian ottaa; kai ne uskovat, että olen edelleen ihan sama Kati. Hyväksyykö koko porukka asian? Hylätäänkö meidät siksi, että olemme ekat lapselliset?

Vain siskolta olen saanut yhtä sydämelliset onnittelut kuin mitä viime viikonloppu oli tulvillaan! Hirmuisesti halauksia saimme ja vauvakin silityksiä. Kovin monen kanssa tuli juteltua pikkuihmisistä, omista lapsuusmuistoista ja omista vauva-ajatuksista. Aivan eri tavalla kuin ennen. Eikä se ollut läheskään aina minä tai Juha, joka oli puheenaiheen lapsiin pyörtänyt. Tuntui ihan älyttömän kivalle, että koko joukko oli mukana, kukin tyylillään.

Niin moni oli innokas tulemaan vauvaa katsomaan. Ja tulkoonkin, totta kai haluamme esitellä aikanaan uuden perheenjäsenemme kavereillekin. Vielä kun saamme joukon uskomaan, että meitä voi edelleen kutsua kaikkialle. Alkuun meitä liikahtaa kolme ja myöhemmin voi olla, että pieni jää mummulaan siksi aikaa. Tai tädin luo tai jonkin sedän luo.

Kiitos rakkaat ystävät! Meille tuli molemmille hyvä mieli. Jos joku haluaa seurata raskauden kulkua ja myöhemmin vauvan elämää, pieni elämä löytyy tällä hetkellä linkkilistastani työnimellään Väiski (Vemmelsääri).

6 kommenttia:

Meidän Perhe kirjoitti...

Tuskin kukaan yltää samaan kuin minä... Minä sentään pillahdin itkuun kun kuulin tädiksi tulevani. Ilosta siis. Elikä tänne vaan Väiski hoitoon heti kun kynnelle kykenee.

Anonyymi kirjoitti...

luki nöin:
Kiitos rakkaat ystävät! Meille tuli molemmille hyvä mieli. Jos joku haluaa seurata raskauden kulkua ja myöhemmin vauvan elämää, pieni elämä löytyy tällä hetkellä linkkilistastani työnimellään Väiski (Vemmelsääri).

Luulin etä on kyse SINUn vauvastasi. (sillähän on 'työnimi jne')
Koeta vaihtaa tuo teksti sellaiseksi että muutkin ymmärtävät että SINÄ olet raskaana.

Ja mikä ongelma nykyään on kenenkään tajuta että joku on raskaana?

Muuten onnea jne

Kati kirjoitti...

Kiitos viestistäsi, mutta en kai sitten tajua raskaushormonien pehmittämillä aivoillani hölkäsen pöläystäkään, mitä mahdat tarkoittaa. Noin äkkiseltään vaan tulee mieleen, että tekstiä ei saisi koskaan irroittaa asiayhteydestään (vrt. toimittajat kirjoittamassa lehtijuttua). Ja kyllä se kaveriporukan ensimmäinen lapsellinen pariskunta voi tuntea alussa olonsa aika onhoksi ja jäädä sivuun, ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun olen moista nähnyt/kuullut.

Meidän Perhe kirjoitti...

Aivan totta, kaveriporukassa voi olla mullistavaa olla se ensimmäinen perheellinen, varsinkin jos toisilla ei ole vielä aikomustakaan siihen suuntaan. Kaverit sanoo kyllä ettei mikään muutu, mutta kuitenkin heti tietää, että muuttuu. Ihanaa että sinun ystäväsi eivät toimineet niin.

Nimim. monta kaveria köyhempi, yhtä lasta rikkaampi

Kati kirjoitti...

Ja nämä eivät edes väittäneet, ettei mikään muutu. Kaipa sitä ikää on jo meillä sen verran, että kaikki tietävät, että varmasti asioita muuttuu ja paljon. Mutta kaipa joukkomme aikoo ottaa muutoksen vastaan sellaisena, millaiseksi se itsensä tekee.

Anonyymi kirjoitti...

No jopas! Onnea :) T: Katja
P.S. Varo, se on sitten tarttuvaa, joten muista varoittaa kaikkia kylään tulevia ;)